Hjem » Blogindlæg » Sygdom

Sygdom

Det er længe siden, jeg har tilføjet nyt på denne side, men jeg vil her lige gøre rede for bagrunden.

Jeg fik i marts måned 2017 konstateret kræft i mavesækken, og måtte i gang med flere kemobehandlinger samt en større operation, og følte ikke overskud til at holde hjemmesiden ajour.

Fandt dog overskud til at udstille i Galleri Arte, Lild Strand sammen med min kæreste, billedkunstner Helle Vinter i september måned.

Samtidig med diagnosen fik jeg overrakt et rejselegat til Mexico af Assens Kunstråd. Dette blev en stærk motivation til at Komme tilstrækkeligt på mærkerne til at gennemføre et ophold i Oaxaca, hvilket lykkedes!  Fra jan til marts 2018 opholdt jeg her sammen med Helle Vinter hvilket var godt for sjæl og legeme!

Jeg har i år udstillet i Dronningelund Kunstcenter i 2 omgange, først som deltager i Dansk Billedhuggersamfunds store udstilling, og i næste omgang sammen med Helle Vinter og Ingun Hansen, hvor jeg udstillede to større mobiler, udført i samarbejde med Helle, inspireret af opholdet i Mexico.

Arbejder i øjeblikket på en ny udstilling på Tobaksgården i Assens i samarbejde med Helle. Den kommer til at indeholde værker, inspireret af flere ophold i Oaxaca. Udstillingens hovedværker vil bestå 2 mobiler som udgør deciderede ruminstallationer. Derudover vil der være skulpturer, malerier, collager, tegninger og blandformskulpturer. Samt foto af stemninger og steder i Oaxaca.